Sävstaholm Living

Linköping

Projekt Vallastaden

I Vallastaden bygger vi ett trettiotal bostäder med fokus på hållbarhet samt skapande av uttrycksfulla bostäder som bidrar till stadsdelen. Vi kommer att framförallt erbjuda yteffektiva 3-rummare, men även mindre 2or on enstaka 1or. 

Namnlöst-1

Antal lägenheter:
35

rok

Antal rum:
1-4 rok

kvm

Storlek:
30-92 kvm

calender

Byggstart:
Q4 2022

arkiekt

Arkitekt:
EGA Architects

Om Vallastaden

Vallastaden är en av Sveriges mest innovativa stadsdelar, som invigdes under bo- och samhälsexpo – Vallastaden 2017. Ett stort antal aktörer har tillsammans byggt över 1000 bostäder och skapat en tät, grön och blandad stadsdel som vimlar av arkitektoniska grepp och innovativa lösningar. Allt bygger på en idé om variation, kreativitet och social hållbarhet. Det är ett fokus som präglar hela stadsdelen från hur området planeras, till hur tomterna säljs och vilken typ av hus som byggs. 

Vallastaden är ett samhällsbyggnadsprojekt som ska bidra till tillväxt och attraktivitet i Linköping samt
bidra till utveckligen av svenskt samhällsbyggnande. Bygget i Vallastaden har bara börjat.

Välplanerade lägenheter

Vid planering av projekten har vi fokuserat på kvalitéer som trevliga innegårdar, balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen, öppna planlösningar samt moderna lösningar som 1 GB fiber internet, digitala lås, cykel- och bilpool. Interiören går i hållbara material som golv i ek med vita väggar. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, badrummen har helkaklade väggar med granitkeramik/klinker golv och kvalitetskök från Ballingslöv.

Samäg bilen med dina grannar

Alla våra projekt har anslutning till bilpool där ni grannar har möjlighet till att låna bil.