Sävstaholm Living

Om sävstaholm

Sävstaholm Living är ett Stockholms-baserat fastighetsbolag som började sin verksamhet under RE Equity Fund, som då hade som främsta fokus att finansiera olika typer av fastighetsprojekt snarare än att utveckla själva. Under de senaste tre åren så har fokuset ändrats till att finansiera, utveckla och långsiktigt äga. Vi vill vara med och ta långsiktigt ansvar för får produkt och säkerställa att våra hyresgäster trivs. Vi är verksamma från Skåne i söder till Sundsvall i norr. 

Historien bakom Sävstaholm

Sävstaholm är ett äppelträd som härstammar från Sävstaholms slott i Vingåker på 1830-talet. Trädet är ständigt i fokus i våra fastighetsprojekt, dels så försöker vi bygga i trä men vi avser även att plantera träd för att både kompensera för de träd vi nyttjar till vår produktion med också för att skapa en mer trivsam miljö för de boende. För oss så står trädet för styrka, hållbarhet och hopp. Vi kommer i alla våra projekt plantera ett Sävstaholms träd som signatur.

 

Möt våran ledning

Partner

Ralph Torgersson

Civilingenjör från Chalmers. Tillbringat större delen av sitt arbetsliv jobbande för NCC, Atrium Ljungberg och som fastighetskonsult vid utvecklingsprojekt för AREIM, Hemsö samt i egen regi. Mångårig erfarenhet av att aktivt driva större utvecklingsprojekt med hyresgäster, konsult team och entreprenörer. Allt ifrån köpcentrum, bostäder, skolor, kontor och parkeringshus.

Partner

Max Qwarnström

Max är en entreprenör som har arbetat med investeringar inom fastigheter och infrastruktur globalt. Han är tillsammans med Ralph grundare av RE Equity Fund. Innan han började sin resa som entreprenör så arbetade han bland att som chef för investeringar för en Norsk investeringsgrupp, med huvudsakligt fokus på private equity och fastighetsinvesteringar. Han har dessutom lång erfarenhet från att ha arbetat med finansiering.

Vi planterar för att klimatkompensera

Vi brinner för miljön och tycker det är viktigt att klimatkompensera för alla våra koldioxidutsläpp. Genom att köpa träd som vi planterar bidrar vi till att skapa nytt material att bygga med i framtiden.

Sävstaholm Fastigheter är en del av RE Equity Fund