Sävstaholm Living

Sävstaholm+

Sävstaholm+ är Sävstaholms egna koncept på trygghetsboende som riktar sig åt personer över 65 år. Konceptet finns till för att ge äldre personer större gemenskap och mer trygghet i sina boenden. Vi på Sävstaholm Fastigheter ser ett stort behov av att utveckla tillgänglighetsanpassade boenden för äldre i kommuner runt omkring Sverige, vilket resulterat i att flera av våra projekt innefattar konceptet.

Bostäder för mer gemenskap och trygghet

För oss pà Sävstaholm Fastigheter är det viktigt att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av bostäder för olika behov och önskemål, därav är konceptet Sävstaholm+ en självklar del av vårt erbjudande. I Sävstaholm+ boende erbjuder vi moderna tillgänglighetsanpassade bostäder med extra trygghet och gemenskap för dig som fyllt 65 âr. 

I vårt koncept har du som boende tillgäng till flertalet gemensamma utomhus- och inomhusutrymmen för olika aktiviteter. Hos oss ska du som hyresgäst kunna ha ett aktivt och socialt liv med allt från träning till sena grillkvällar. 

Sävstaholm+ är ett nytt koncept, har du intresse av att bo i en av våra lägenheter, eller vill du veta mer om konceptet? Ta kontakt med oss.

Vad ingår i Sävstaholm+?

Sävstaholm+ riktar sig mot seniorer över 65 år, vill tillhandahåller toppmoderna lägenheter med trevliga utomhusutrymmen. Här har du som boende tillgång till:

  • Träningsutrymmen och utomhusgym
  • Grillplats med social innergård.
  • En bovärd på plats som kan erbjuda olika typer av tjänster som byte av glödlampa, eller om du vill ta en promenad med någon.
  • Denna bovärd kan även erbjuda dig hemstjänst, detta genom vårt delägda bolag Oliviadalen. 
  • Genom att bli medlem i vår kooperativa hyresrättsförening får du möjlighet att äta lunch och middag till rabatterat pris, hypersnabbt internet samt tillgång till vår bilpool. Tillgång till bil utan att äga den.

Detta och mycket mer ingår hos oss i Sävstaholm+. För mer information, ta kontakt med oss.

Om trygghetsvärd

För dig som väljer Sävstaholm+ hos oss innebär det att du bor självständigt, i din egen lägenhet, men har möjlighet att umgås med dina grannar och delta i de aktiviteter som erbjuds. Vårt koncept är unikt då vi bygger boenden för största trivsel och ett boende som förlänger livet. Vår boenden har ökad tillgänglighet så att boendet kan åldras med personen. Hos oss finns det en trygghetsvärd på plats dagligen som är behjälplig med vardagliga saker som att byta glödlampa, boka taxi eller andra resor. Sällskap och samvaro med en annan person är livsviktig för en äldre, en trygghetsvärd finns även på plats för att umgås och skapa aktiviteter med boende som till exempel handla mat, laga mat och promenader.

Sävstaholm+ bostäder

Här nedan finns bostäder som innefattar vårt koncept

Projekt Kv Berget

Skara

Totalt ca 45 nybyggda bostäder som upplåtes enligt vårt eget koncept livstilsboende som riktar sig mot +65, samt hyresrätter.

Projekt Mejeribacken

Tranemo

50 nybyggda bostäder som upplåtes enligt vårt eget koncept livstilsboende som riktar sig mot +65, samt hyreslägenheter.

Projekt Kvarteret Lyckan

Herrljunga

I Herrljunga planerar vi ca 50 bostäder enligt vårt koncept Sävstaholm+, som riktar sig mot seniorer som är +65 år.

Frågor och kontakt gällande Sävstaholm+