Sävstaholm Living

Uppsala

Projekt Townhouse Rosendal

Mitt i hjärtat av Rosendal ska det byggas åtta stycken Townhouse i direkt anslutning till härligt parkområde alldeles utanför tomt i västerläge.I Rosendal bor du granne med stadsskogen, omgiven av natur, flera parker, service och restauranger. Bostäderna kommer ha stort fokus på hållbarhet samt mycket låg energiförbrukning och driftsekonomi.

Namnlöst-1

Antal radhus:
8

rok

Antal rum:
6 sovrum och 4 badrum

kvm

Storlek:
200-320 kvm

calender

Byggstart:
Q4 2022

arkiekt

Arkitekt:
EGA Architects

Om området

I Rosendal har Uppsala kommun gjort stora satsningar för att skapa en hållbar stadsdel. Målet är att Rosendal ska få en hållbarhetscertifiering. Rosendal är lokaliserat mindre än 2 km från stadskärnan. Här har du närhet till parkmiljö samt alla typer av service och handel som man kan tänka sig i en stadsmiljö. Det bästa av allt.

Välplanerade radhus

Vid planering av projekten har vi fokuserat på kvalitéer som trevliga innegårdar, balkonger, ljusinsläpp, smarta förvaringsutrymmen, öppna planlösningar samt moderna lösningar som 1 GB fiber internet, digitala lås, cykel- och bilpool. Interiören går i hållbara material som golv i ek med vita väggar. Inredningen är utvald för sin höga kvalitet, badrummen har helkaklade väggar med granitkeramik/klinker golv och kvalitetskök från Ballingslöv.